Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/placetoplay.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

“Mit mål er at skabe de bedste legeoplevelser for børn”

Jeg tror på, at de bedste legepladser er dem, hvor børn har de bedste oplevelser. Jeg tror på, at legepladser skal være steder, hvor børns oplevelse på legepladsen er det vigtigste. Børn skal føle glæde, spænding og tryghed på legepladser.
Legepladser skal naturligvis også kunne understøtte børnenes fysiske, sociale og mentale udvikling, men det skal ses som en positiv følgevirkning af børnenes leg.

Måden vi skaber de bedste legeoplevelser for børn er ved at se legepladserne fra deres perspektiv og ud fra deres egne behov. Vi skal se og lytte til dem, når de fortæller os om alle deres spændende legeoplevelser og hvad de elsker ved legepladserne. Børn er eksperter i leg  og kompetente til at dele deres oplevelser. Det glemmer voksne desværre ofte, når de fokuserer på børns udvikling og derved sætter børns oplevelse i anden række uden at lytte til, hvad børnene synes er sjovt.

Ved at samarbejde med skoler og daginstitutioner skaber vi sammen legepladser, som giver børn fantastiske oplevelser.

Lad mig hjælpe dig, så vi sammen kan skabe legepladser hvor:

  • Børn kan kaste sig ud i alsidig leg
  • Børn kan føle sig hjemme ved at skabe deres egne steder
  • Legeoplevelserne udvikler børnene motorisk, socialt og mentalt

Om mig

Mit navn er Thomas Munch. Jeg bor i Aarhus, hvor jeg har læst Idræt ved Aarhus Universitet. Under mit studie har jeg specialiseret mig i leg på legepladser, fordi jeg har stor interesse i, hvordan man skaber de bedste legemiljøer for børn.

Det er den viden, jeg i dag bruger til at hjælpe skoler, daginstitutioner og kommuner til at skabe legepladser der giver børn de bedste legeoplevelser.

Lad os sammen skabe de bedste legeoplevelser for børn